Verkkokaupan perustaminen helposti ja edullisesti

Opracom on laadukas ja huippunopea hostingpalvelu, jolla perustat kotisivun ja blogin lisäksi myös verkkokaupan. Verkkokauppa-alustana toimii markkinoiden paras ja luotetuin verkkokauppasovellus Woocommerce, joka on integroitu saumattomasti Opracomiin.

Nettikaupan pystyttäminen onnistuu helposti Opracomilla, vaikka sinulla ei olisi mitään kokemusta koodaamisesta tai ylipäätään sen syvällisempää tietoteknistä osaamista.

Verkkokauppa, jota on helppo käyttää ja ylläpitää

Verkkokaupan perustaminen on helppoa!

Opracomilla perustat verkkokaupan täysin toimintavalmiiksi alle tunnissa. Valitse haluamasi tyylikäs ulkoasu, aktivoi kauppa ja syötä tiedot tuotteista. WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppaohjelmisto.

Monipuoliset ominaisuudet

Perusta verkkokauppa luotettavan kumppanin kanssa. Opracom tarjoaa sekä monipuolisen että helppokäyttöisen järjestelmän nettikaupan perustamiseen. Tarjoamme mm. Stripe ja Klarna Checkout -maksupalvelut osana verkkokauppaa, jolloin saat kattavan maksutapavalikoiman verkkokauppaasi ilman kiinteitä kuluja.

Hakukoneystävällinen ja optimoitu – automaattisesti

Hakukoneoptimointi sekä markkinointi, mm. some-näkyvyys on tärkeää, jotta saat kaupallesi jalansijaa ja kauppa löydetään. Opracom verkkokauppasi on hakukoneystävällinen ja helppo jakaa sosiaaliseen mediaan, tuottaakseen jatkuvasti uusia kävijöitä online kauppaasi. Lisäksi asiakkaamme ovat huomanneet verkkokauppansa näkyvän hakukoneissa jo pian kaupan perustamisen jälkeen.

Miksi sinun kannattaa valita Opracom?

Opracom on asiakaslähtöinen palveluntarjoaja, jolla oman verkkokaupan perustaminen ja ylläpito sujuvat kätevästi ja vaivattomasti. Opracomilla sinun ei tarvitse kantaa asennus-, tietoturva- tai päivitysmurheita. Me hoidamme ne puolestasi. Siirrämme halutessasi WordPress-verkkokauppasi meille ilmaiseksi. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Asiakastuki

Asiakaspalvelumme avustaa tarvittaessa kaikissa käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Apunasi on myös laaja yhteisö ja hyvät ohjeet.

Kasvaa tarpeidesi mukana

Jos tarvitset uusia ominaisuuksia verkkokauppaasi, esim. karttapalvelun tai lisää maksutapoja, voit ottaa toiminnon käyttöön parilla napin painalluksella.

Helppo oppia ja käyttää

Jos osaat käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa, osaat käyttää Opracomia. Opracomilla verkkokaupan teko ja päivitys on helppoa ja hauskaa!

Julkaise missä ja milloin tahansa

Voit päivittää kotisivujasi vaikka lomamatkalla, tarvitset ainoastaan nettiyhteyden. Opracom on monipuolinen, skaalautuva ja mobiili verkkokauppa-alusta.

Ei tuoterajoituksia

Toisin kuin useat muut verkkokaupparatkaisut, me emme rajoita myytävien tuotteiden määrää.

Hakukoneystävällinen

Google todella pitää Opracomilla tehdyistä kotisivuista, koska niiden rakenne on selkeä. Mitä korkeammalta hakutuloksista kotisivusi löytyy, sitä enemmän kotisivullesi tulee asiakkaita.

Ota Opracom käyttöösi jo tänään!

Perusta verkkokauppa