Jäikö jokin askarruttamaan?

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Mikä Opracom oikein on?

Opracom on ylläpidetty WordPress hostingjärjestelmä, jolla saat suositun WordPress sisällönhallintajärjestelmän käyttöösi edullisena palveluna. Sinun ei siis tarvitse asentaa WordPressiä, murehtia päivityksistä, tietoturvasta ja hostingasioihin liittyvästä teknisestä puolesta, vaan voit keskittyä sisällön tuottamiseen kotisivullesi, blogiisi ja/tai verkkokauppaasi.

Opracomilla saat oman WordPress kotisivun, blogin ja/tai verkkokaupan täysin toimintavalmiina ja optimoituna – avaimet käteen periaatteella. Vastaavan tyyppistä palvelua tarjoaa mm. WordPress.com, mutta meiltä saat palvelun täysin suomenkielisenä – myös asiakaspalvelun.

Pitääkö minun osata koodata?

Ei. Suurin osa käyttäjistä ei ole koskaan opetellut mitään ohjelmointikieltä tai tehnyt kotisivuja.

Opracomilla kotisivut tehdään valitsemalla sopiva sivupohja ja syöttämällä sisältö tekstinkäsittelyohjelmalla.

Minulla on jo omat kotisivut/blogi/verkkokauppa. Miksi siirtyisin Opracomin käyttäjäksi?

WordPressillä / Opracomilla toteutettuja sivuja on todella helppo ylläpitää – täysin itsenäisesti. Voit esim. vaihtaa sivuillesi tekstiä, kuvia ja muuta sisältöä todella vaivattomasti, eikä sinun tarvitse pyytää tai palkata ketään sitä varten. Ja koska moottorina on WordPress, et ole toimittajaloukussa. Jos joskus tarvitset enemmän kuin me pystymme tarjoamaan, kotisivujen siirto uudelle palveluntarjoajalle on helppoa ja nopeaa.

Minulla on blogi Bloggerissa, voinko tuoda sisällön Opracomiin?

Voit. Opracomissa on valmis työkalu, jolla voit tuoda Bloggerin blogisi Opracomiin.

Mitä tarkoittaa että WordPress on hakukoneystävällinen?

Se tarkoittaa että WordPress luo automaattisesti kotisivuja, joiden rakenne on sellainen jota hakukoneet ymmärtävät ja osaavat lukea helposti.

Lisäksi Opracomissa on erityisiä hakukoneoptimointiin tarkoitettuja sovelluksia, kuten Yoast, joilla hakukonelöydettävyyttä voi entisestään parantaa.

Opracom WordPress myös ilmoittaa automaattisesti hakukoneille, kun uutta sisältöä tulee kotisivullesi. Siksi kotisivusi löytyvät hakukoneista nopeasti julkaisun jälkeen.

Sensuroitteko blogeja?

Emme todellakaan sensuroi. Ainoa tilanne, jossa joudumme puuttumaan asiaan on oikeuden lainvoimainen päätös.

Miten saan sähköpostin omalle domainille?

Lähetä viesti asiakaspalveluumme, niin avaamme sähköpostilaatikot käyttöösi. Jos tarvitset useampia sähköpostilaatikoita,voit tilata lisää sähköpostiosoitteita verkkokaupastamme.

Laadukkaat sivupohjat

Valtavasti huippuluokan teemoja, jotka erikseen ostettuna maksavat paljon. Meillä ne kuuluvat palveluun. Klikkaa ja kokeile, voit vaihtaa sivupohjan helposti lennossa. Löydät varmasti sopivan teeman, jolla teet tyylikkään kokonaisuuden vaivattomasti.

Luotettavat lisäosat

Hyvät lisäosat maksavat rahaa ja niiden kokeiluun menee aikaa. Meillä ne kuuluvat palveluun – hakukoneoptimointi, ajanvaraussovellukset, monipuoliset karttapalvelut, verkkokauppa ja paljon muuta. Kelpuutamme vain huippulaadukkaat lisäosat, joista on hyötyä liiketoiminnallesi ja palvelullesi.

Lue lisää