Poliittinen korrektius ja vihapuhe – viranomaisten uudet tavat tukahduttaa sananvapaus

Horizontal shot of man silenced with duct tape over his mouth. Photo with copy space.

Max

Poliittinen korrektius on tunkeutunut yhteiskuntaan

viime vuosina yhä kiihtyvämmällä vauhdilla, tartuttaen uutta sukupolvea aina edellistä pahemmin. Poliittinen korrektius on sosiaalinen virus, jonka tarkoituksena on mädättää yhteiskunta sisältä ja jonka käyttövoimana toimii sensuuri, demonisointi ja viranomaismielivalta.

Poliittinen korrektius on johtanut siihen että monet ihmiset eivät uskalla sanoa mielipiteitään ja sensuroivat itseään. He eivät uskalla olla spontaaneja tai vitsikkäitä, sillä koskaan ei tiedä kuka loukkaantuu jostakin mitä he sanovat. On asioita ja aiheita, joista ”ei ole poliittisesti korrektia puhua”. Sama ilmiö, joka on tuttu totalitaarisista valtioista, toistuu nyt monissa länsimaissa.

Sellaista puhetta karsimaan on lanseerattu uusi termi – ”vihapuhe”. On varoitettu, oikein veronmaksajien kustantamilla kampanjoilla, että ”vihapuhe on rikollista”.

Vihapuheen erikoisuus on se, että sellaista rikosta ei löydy rikoslaista. Tosiasiassa termi on poliittinen ja tuotu hämärtämään ja sekoittamaan yleisöä ja jos mahdollista – myös oikeusistuimia.

Esimerkiksi monissa Euroopan maissa on laajoja maahanmuuttajien, pääasiassa turvapaikanhakijoiden, luomia ongelmia, mutta niistä ei saa puhua. Tai saa, mutta puhuja yritetään hiljentää marxistien toimesta nopeasti esim. rasisti-, natsi- tai äärioikeistolaisleimalla. Myös rikosilmoituksella uhkaillaan.

Sosiaaliseen mediaan on ilmestynyt poliisien virkatilejä, jotka blokkaavat muita mielivaltaisesti ja ottavat kantaa poliittisiin asioihin. On todella huolestuttavaa, että oikeusvaltiossa poliisi eli valtion väkivaltamonopoli tai mikään muukaan viranomainen sekaantuu poliittisiin asioihin. Vai mitä luulet vasemmistolaisten ajattelevan, jos poliisi ja opettajat marssisivat HeteroPride tai WhitePride-kulkueessa?

Vihapuhetapauksissa kukaan ei yleensä suostu keskustelemaan itse asiasta, vaan toiminta keskittyy henkilöön ja hänen panetteluun.

Harva haluaa että häntä verrataan natseihin tms. tai että hän joutuu poliisin kuulusteltavaksi, joten hän sulkee suunsa. Jos ei sulje, niin seuraavaksi paikalle ilmestyy parvi marxisteja ja heidän hyödyllisiä idioottejaan ja alkaa ns. maalittaminen, jossa suunsa avannutta häiritään systemaattisesti ja suurella joukolla. Hyvin usein hänestä tehdään rikosilmoitus ja jos kohteella on lapsia, niin myös lastensuojeluilmoitus tai useampia.

Jussi K. Niemelä kirjoittaa osuvasti (lihavointi meidän):

Suomesta löytyy äänekäs joukko, joka haluaa estää omasta mielestään väärien ajatusten esittämisen ja moraalista nihilisimiä edustavien lauseiden siteeraamisen julkisuudessa.

Tämä joukko toivoo ja pyytää jatkuvasti esivallan, tsaarin, apua käydessään sankarillista sotaa vääriä, pahoja, taantumuksellisia, loukkaavia, vaarallisia ja moraalittomia mielipiteitä vastaan.

Tiedostavan etujoukon mielestä valtiovallan väkivaltakoneisto nimenomaan pitää valjastaa suojelemaan sen jäsenten ja sen suosikkivähemmistöjen tunteita vääriltä mielipiteiltä.

Tiedostavissa piireissä keskustelu vastapuolen kanssa ei yksinkertaisesti onnistu ilman valtiovallan käsikassaran turvaa siinä tapauksessa, että vastapuoli debatin lomassa lipsauttaakin ilmoille väärän arvopohjan mukaisia kriittisiä käsityksiä, jotka tiedostavat uuspuritaanit kokevat ajassamme moraaliseksi nihilismiksi.

Lisäksi tiedostava etujoukko yrittää viedä harhaoppisilta toimeentulon edellytykset pommittamalla heidän yhteistyökumppaneitaan, työnantajiaan, apurahainstansseja ja messujärjestäjiä oikeamielisesti tuohtuneilla sähköposteilla.

Kiihottamispykälä antaa poliisille ja syyttäjälle suuren vapauden valita syylliset ja syyttömät

Kyse on totalitarismista puhtaimmillaan. Sopiva syyllinen joutuu tikun nokkaan aivan mitättömistä asioista, kuten linkin jakamisesta tai videon tekstittämisestä, mutta jos syyllistä voidaan kohdella uhrina, karmeimmatkaan tappouhkaukset eivät johda oikeuslaitoksemme kiinnostumiseen asiassa.

Tutkintaan joutunut kantasuomalainen saa aina tuomion, mikä osoittaa, ettei esim. turvapaikanhakijoita voi kritisoida lainkaan, jos haluaa varmuudella pitää poliisit ja syyttäjät loitolla.

Tällä hetkellä Suomessa luokitellaan vihapuheeksi (kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan) ainakin mm. jos kirjoittaa että homous on syntiä Raamatun mukaan, tai arvostelee maahanmuuttoa.

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.