Nobel-palkittu virologi: SARS-CoV-2 koronavirus on tehty laboratoriossa

Martin Sanchez at https://unsplash.com/@martinsanchez

Max

Ranskalainen Nobel-palkittu virologi Luc Montagnier aiheutti myrskyn kertomalla avoimesti että uusi koronavirus, SARS CoV-2, on tehty laboratoriossa. Montagnierin mukaan uusi koronavirus ei ole luonnollinen virus jostain Kiinan torilta, koska siinä on osia, jotka eivät voisi olla siellä luonnollisen mutaation seurauksena. Uusi koronavirus sisältää osan HI-viruksen genomista. Palasen, joka on lisätty siihen keinotekoisesti – ihmisen toimesta. HIV eli HI-virus aiheuttaa AIDS immuunikatosairauden.

Aiemmin tammikuussa intialainen tutkijaryhmä julkaisi tutkimuksensa ”Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag”, jossa päädyttiin samankaltaiseen johtopäätökseen. Julkaisu sai voimakasta kritiikkiä ja tekijät vetivät sen pois, oletettavasti pelkona rahoituskanavien sulkeutuminen. The Epoch Times paljasti dokumentissaan Tracking down the coronavirus että intialaisryhmän jäsenet eivät enää halunneet kommentoida tutkimustuloksiaan. Saman vastauksen antoivat monet muut tutkijat.

Luc Montagnieria ei voi pelotella maineen menetyksellä tai rahoituksen katkaisulla, koska hän on itsenäinen, Nobel-palkittu ja erittäin arvostettu tiedemies. Montagnier on keskeisiin AIDS-tutkijoihin lukeutuva ranskalainen virologi. Hänen johtamansa tutkimusryhmä löysi vuonna 1983 taudinaiheuttaja HI-viruksen. Luc Montagnier sai Françoise Barré-Sinoussin kanssa työstä Nobelin lääketieteen palkinnon vuonna 2008.

Montagnier ei syyttänyt Kiinaa tai muuta tahoa, eikä esittänyt spekulaatioita viruksen tekijästä. Hän kertoi ainoastaan että se ei ole luonnossa syntynyt, vaan edistyneen molekyylibiologian tulos. Ammattitaidolla laboratoriossa tehty virus.

No, it’s not natural. It was a professional job. It was a job for molecular biologists. It’s a very meticulous job. You could say clockwork of sequences.

Monet mediajätit, kuten Facebook, eivät salli Montagnierin haastattelun jakamista. Heidän mukaansa se on disinformaatiota. Kumman uskot tietävän enemmän – Nobel-palkitun virologin vai Facebookin faktantarkistustiimin?

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.