Miksi lastentarhantädit ja -sedät puhuvat 0-4 vuotiaille lapsille masturboinnista?

sse

Onko sinulla 0-4 vuotiaita lapsia tai lapsenlapsia? Oletko mahdollisesti miettinyt heidän laittamista päivähoitoon?

Saatat yllättyä siitä mitä kaikkea lapsellesi opetetaan ja puhutaan niinä tunteina, kun hän on hoidossa. Minä ainakin yllätyin. Tai no, ehkä en ihan täysin yllättynyt, koska olen jo nähnyt ja kuullut kaikenlaista kuvottavaa länsimaisesta lasten seksualisoinnista.

Maailman terveysjärjestön WHO:n ja THL:n julkaisu ”Seksuaalikasvatuksen standardit Euroopassa : Suuntaviivat poliittisille päättäjille, opetus- ja terveydenhoitoalan viranomaisille ja asiantuntijoille” paljastaa selkeästi mitä kaikkea päivähoidossa, esikoulussa ja koulussa oleville lapsille viranomaisten mukaan kuuluu opettaa seksuaalisuudesta.

Voit lukea julkaisun osoitteessa: https://www.julkari.fi/handle/10024/80220

Kun luet sitä, kiinnitä huomio oppaan nimeen. Se on siis kasvatusopas – viranomaiset aikovat kasvattaa sinun lapsesi oppaan ohjeiden mukaan. Onko sinulta kysytty lupaa tai mielipidettä siihen että haluatko lastasi kasvatettavan tuolla tavalla?

Haluatko esim. että 0-4 vuotiaalle lapsellesi kerrotaan varhaislapsuuden masturbaatiosta? Tai että häntä autetaan tutustumaan omaan ja muiden kehoihin? Tai että häntä opetetaan ilmaisemaan omia tarpeitaan tai toiveitaan esim. lääkärileikin yhteydessä?

Kyseiset asiat mainitaan oppaan sivulla 38, kuvakaappaus alla:

En tiedä sinusta, mutta minä miettisin tarkkaan veisinkö lapsiani tuollaiseen kasvatuslaitokseen. Se ei kuitenkaan ole pakollista. Ainakaan vielä.

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.