Maailmankuva

Maailmankuva

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

Maailmankuva
Maailmankuva 18.02.2020 21:57 ( 5 kuukautta ago )

Ruotsissa tapahtunut väkivaltainen ryöstö, jossa ryöstäjät virtsasivat ruotsalaisen uhrinsa kasvoille ja pakottivat uhrin potkimalla avaamaan suunsakin on herättänyt paljon keskustelua. Poliitikot ovat etsineet syitä maahanmuuttajanuorten käytökselle muun muassa näköalattomuudesta ja edellisen hallituksen tekemistä veroleikkauksista. Mutta nyt göteborgilainen poliisitarkastaja on päättänyt puhua suunsa puhtaaksi nöyryytysryöstöjen todellisista syistä.

Poliisitarkastaja kertoo nöyryytysryöstöjen yleistyneen viime vuosina. Enää pelkkä rahojen ja arvoesineiden ryöstäminen ruotsalaisuhreilta ei riitä, vaan maahanmuuttajataustaiset ryöstäjät haluavat nöyryyttää uhriaan mahdollisimman paljon, ja kuvata samalla kaiken videolle.

Nyt huonon politiikan tulokset näkyvät erityisesti seksuaalirikoksissa ja ryöstöissä.

– Me otimme vastaan valtavia pakolaisaaltoja, jotka tungettiin samoihin ongelmalähiöihin, joissa jo olemassa olevat ongelmat kasvoivat, klaanirakenteet vahvistuivat, huumekauppa lisääntyi ja asekauppa yleistyi.

– Meillä on nyt suuria ongelmia rikollisten nuorten miesten, ampumisten ja räjäytysten kanssa, poliisitarkastaja kirjoittaa. Rikokset ovat paljon raaempia kuin ennen.

Erään haastatellun mukaan nuoret ryöstäjät valikoivat kantaruotsalaisia uhreja koska nämä eivät tee vastarintaa eikä heidän puolestaan ole klaania kostamassa. #monikulttuuri #ruotsi

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments