Tee itse laadukkaat kotisivut yritykselle tai yhdistykselle alk. 4,95 € / kk

Säästät rahaa ja aikaasi, kun voit itse tehdä muutoksia kotisivuillesi. Sinun ei tarvitse enää maksaa kotisivun muutoksista tai päivityksistä ulkopuolisille.

Opracom sisältää paljon valmiita sivupohjia sekä monia työkaluja joilla kotisivun perustaminen ja ylläpito on helppoa ja mutkatonta. Premium-teemoilla vain mielikuvitus on rajana. Jos et halua itse tehdä kotisivua - pyydä kaveriasi tai palkkaa ammattilainen tekemään ne. Opracom on huippulaadukas WordPress hostingpalvelu ja paras paikka kotisivuillesi!

Näin teet omat kotisivut Opracomissa

1

Tilaa palvelu

Jos haluat, tilaa samalla myös verkkotunnus eli oma domain. Se auttaa kävijöitäsi muistamaan sivustosi osoitteen paremmin.
Käsittelemme tilaukset nopeasti ja saat sähköpostitse tunnukset palveluun.
2

Valitse sivupohja

Käytössäsi on useita erilaisia, ammattilaisten valmistamia kotisivupohjia, eri tarkoituksiin. Alkaen erittäin helppokäyttöisistä peruspohjista monipuolisempiin Premium-teemoihin.
3

Syötä sisältö

Luo uusia sivuja ja syötä tekstit, lisää kuvat ja mahdolliset videot.
4

Aktivoi lisäosia

Lisäosien aktivointi ei ole välttämätöntä, mutta riippuen kotisivusi tavoitteesta, se voi olla suositeltavaa. Opracomissa on lisäosia, joilla parannat hakukonelöydettävyyttä, lisäät Google-kartan, tapahtumakalenterin, ajanvarauskalenterin ja paljon muuta. Aktivoi ainoastaan ne lisäosat, joita tarvitset.
5

Valmis!

Nyt kotisivusi on valmis! Muista jakaa uuden kotisivusi osoitetta tuttaville ja yhteistyökumppaneille sekä somessa että sähköpostissa.
Tilaa nytTilaa nyt

Miksi sinun kannattaa valita Opracom?

Opracom on nopea ja helppokäyttöinen hostingpalvelu, jolla oman kotisivun perustaminen ja ylläpito sujuvat kätevästi ja vaivattomasti. Opracomilla sinun ei tarvitse kantaa asennus-, tietoturva- tai päivitysmurheita. Me hoidamme ne puolestasi. Siirrämme halutessasi WordPress-kotisivusi meille ilmaiseksi. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Asiakastuki

Asiakaspalvelumme avustaa tarvittaessa kaikissa käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Apunasi on myös laaja yhteisö ja hyvät ohjeet.

Kasvaa tarpeidesi mukana

Jos tarvitset uusia ominaisuuksia kotisivuillesi, esim. karttapalvelun tai online ajanvarauspalvelun, voit ottaa toiminnon käyttöön parilla napin painalluksella.

Helppo oppia ja käyttää

Jos osaat käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa, osaat käyttää Opracomia. Opracomilla kotisivujen teko ja päivitys on hauskaa!

Julkaise missä ja milloin tahansa

Voit päivittää kotisivujasi vaikka lomamatkalla, tarvitset ainoastaan nettiyhteyden. Opracom on monipuolinen, skaalautuva ja mobiili julkaisualusta.

Nettisivut alk. 4,95 € / kk

Hintamme eivät päätä huimaa. Nettisivut omalla domainilla saat alle 80,- € vuodessa.

Hakukoneystävällinen

Google todella pitää Opracomilla tehdyistä kotisivuista, koska niiden rakenne on selkeä. Mitä korkeammalta hakutuloksista kotisivusi löytyy, sitä enemmän kotisivullesi tulee asiakkaita.

Ota Opracom käyttöösi jo tänään!

Tilaa palvelu