Blogin perustaminen on helppoa ja nopeaa

Haluatko perustaa ilmaisen blogin ihan vain harrastusmielessä? Tai olla se seuraava suosittu muoti/lifestyle-bloggaaja? Tai perustaa oman verkkolehden, eli oman median?

Luo oma blogi Opracomilla helposti ja nopeasti. Bloggaamalla voit opettaa, inspiroida ja muodostaa yhteisön – ja tuoda myyntiä kotisivuillesi tai verkkokauppaan. Blogin perustaminen antaa yksityishenkilöille ja brändeille äänen ja oman markkinointikanavan.
Omassa blogissa voit julkaista tekstiä, kuvia, ääntä ja videoita miljoonille netin käyttäjille. Voit käyttää sitä omalla domainilla ja markkinoida tehokkailla työkaluilla.

Tee blogistasi yksilöllisen näköinen

Loistavalle pohjalle on helppo rakentaa

Valitse blogillesi ulkoasu satojen tyylikkäiden, ammattilaisten suunnittelemien sivupohjien joukosta.

Muokkaa sellaiseksi kuin haluat

Muokkaa värejä, lisää logo ja taustakuva, muuta fontti, ota käyttöön erilaisia toimintoja tehokkailla lisäosilla. Saat blogistasi juuri sellaisen kuin haluat!

Tutustu sivupohjiin

Opracom on paras valinta

Opracom on edistyksellinen virtuaalinen työpöytä ja hostingpalvelu, jolla oman blogin perustaminen on helppoa. Opracomilla saat kaikki WordPressin edut käyttöösi – ilman asennus-, tietoturva- tai päivitysmurheita. Siirrämme tarvittaessa WordPress-blogisi palveluumme ilmaiseksi. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Asiakastuki

Laajan käyttäjäyhteisön ja tukipalvelumme avulla kaikki käyttöön liittyvät kysymykset saavat vastauksen.

Monta käyttäjää

Saumaton, sisäänrakennettu monen käyttäjän tuki mahdollistaa joukkovoiman blogissasi.

Jaa sosiaaliseen mediaan

Ota käyttöön helppo sisällön jako ja julkaisu suoraan sosiaalisen median sivuille.

Julkaise missä tahansa

Voit julkaista blogiisi mistä tahansa, tarvitset ainoastaan nettiyhteyden. Kirjoita artikkeleita ja ajasta niiden julkaisu. Opracom on todella joustava ja mobiili julkaisualusta.

Kommunikoi yleisösi kanssa

Anna lukijoidesi kommentoida julkaisujasi ja osallistu keskusteluun. Roskakommenttien julkaisu estetään automaattisesti.

Ota Opracom käyttöösi jo tänään!

Perusta blogi