was successfully added to your cart.

Sivupohjat eli teemat

GeneratePress teema

By 5.4.2018 No Comments

GeneratePress on nopea, kevyt (vähemmän kuin 1MB pakattuna) ja responsiivinen, mobiiliystävällinen WordPress teema, jonka suunnittelussa on erityisesti painotettu hakukoneoptimointia sekä käyttäjäystävällisyyttä.

GP toimii hienosti minkä tahansa sivuston pohjana ja se toimii myös minkä tahansa sivunrakentajatyökalun kanssa. GeneratePress on tehty WordPress -koodistandardien mukaisesti ja lupaamme sen olevan yhteensopiva oikeaoppisesti koodattujen lisäosien kanssa kuten esimerkiksi WooCommerce, WPML, BuddyPress ja bbPress.

GeneratePress on mobiiliystävällinen (puhelimet ja tabletit), koodi on 100% kelpo HTMLää mukaanlukien Schema microdata -ominaisuudet ja se toimii kaikissa uusissa selaimissa (myös mukaanlukien vanha IE9). Teema on käännetty yli 20 kielelle hienon käyttäjäyhteisön toimesta.

Teeman ominaisuuksista mainittakoon mm. 9 vimpainaluetta, 5 paikkaa valikoille, 5 sivupalkkiasettelua, alasvetovalikot ja takaisin ylös -painikkeet. Kaikki käyttöliittymän ominaisuudet säädetään WordPressin omalla mukauttimella, joten näet kaikki muutokset samantien ennen julkaisua. Lue lisää teemasta ja tutustu premium -version mahtaviin ominaisuuksiin osoitteessa https://generatepress.com

GeneratePress-teemasta saat vielä enemmän irti kun otat käyttöösi GP Premium lisäosan.

Leave a Reply