was successfully added to your cart.

Lisäosat ja sovellukset

SiteOrigin Page Builder

By 28.10.2017 No Comments

SiteOrigin Page Builder on WordPressin suosituin sivujenluontilisäosa. Sen avulla on helppo tehdä mukautuvia, sarakkeita sisältäviä sivuja ja käyttää tuttuja suosikkivimpaimiasi. Sisältösi mukautuu täsmällisesti kaikkiin mobiililaitteisiin, joten sivustosi soveltuu mobiilikäyttöön. Lue lisää SiteOrigin-sivuilta.

Olemme tehneet Page Builderin käyttöliittymästä intuitiivisesti käytettävän ja WordPressin tyylin mukaisen. Sen käytön oppii helposti, joten pystyt luomaan kaunista, mukautuvaa sisältöä välittömästi.

Se toimii teemasi kanssa.

Page Builder sallii sinun valita vapaasti minkä tahansa WordPress-teeman. Se ei sido sinua mihinkään yksittäiseen teemaan tai teeman kehittäjään. Tämän ansiosta voit koska tahansa vaihtaa teemaa. Sisältösi seuraa aina mukana.

Ohjelmointia ei tarvita.

Page Builderin yksinkertaisen vedä-ja-pudota -käyttöliittymän ansiosta sinun ei tarvitse koskaan kirjoittaa riviäkään koodia. Page Builder luo puolestasi kaiken tarvittavan, tehokkaasti toimivan ohjelmakoodin.

Emme rajoita sinua asettamalla käyttöösi vain joukon ennaltamääriteltyjä asetteluvaihtoehtoja. Page Builder antaa sinulle täydet vapaudet sivujen ulkoasun suhteen. Voit valita rivikohtaisesti, montako saraketta kukin rivi sisältää. Samoin voit määrittää kunkin sarakkeen viemän tilan desimaalin tarkkuudella. Näin joustava muokkaaminen on mahdollista, kun käytät kätevää rivityökaluamme. Ja jollet tiedä, mistä pidät, voit asetella sisältösi kauniisti valitsemalla mittasuhteet rivityökalun valmiista valikoimasta.

Muutokset käytössä heti.

Page Builderilla tehdyt muutokset ovat heti käytössä. Tämän työkalun avulla voit muokata vimpaimia ja seurata sisältösi ulkoasua ajantasaisesti. Se on nopein tapa, jolla voit muuttaa sisältöäsi helposti ja joutuisasti.

Muutoshistoria.

Tekemäsi muutokset tallentuvat muutoshistoriaan. Voit selailla muutoksia ja palauttaa jonkin käytössä olleen tilanteen. Voit siis kokeilla erilaisia asetteluja ja sisältöä tarvitsematta pelätä sitä, että sisältösi vaurioituisi.

Rivien ja vimpainten tyylit.

Rivien ja vimpainten tyylejä muokkaamalla pystyt tekemään sisällöstä täysin omannäköistäsi. Muuta täytteitä, taustavärejä, sarakevälejä ja muita attribuutteja. Voit myös lisätä omaa CSS-koodiasi ja CSS-luokkia, jos sinun täytyy päästä muuttamaan tyylejä vieläkin tarkemmin.

Leave a Reply