was successfully added to your cart.

Lisäosat ja sovellukset

Klarna Checkout

By 15.10.2017 No Comments

Klarna Checkout korvaa perinteisen tilauslomakkeen sekä maksujärjestelmän, eli se toimii kokonaiskassaratkaisuna, joka sisältää kaikki suosituimmat maksutavat. Asiakas syöttää normaalitilanteessa vain sähköpostiosoitteensa ja postinumeronsa, jonka jälkeen loput asiakastiedot (nimi, osoite, puhelinnumero) haetaan Klarnan järjestelmästä automaattisesti.

Samalla Klarna arvioi reaaliaikaisesti asiakkaan luottokelpoisuuden sekä petosriskin ja siitä riippuen tarjoaa kustomoidut maksutavat. Perusoletuksena on aina lasku, mutta jos jostain syystä Klarna ei voi tarjota laskua maksutavaksi, voi vaihtoehtoina olla korttimaksut ja verkkopankit.

Klarnan suosio on helppo ymmärtää nettikauppiaan näkökulmasta, koska se on palvelu, joka hoitaa laskutuksen ja luottopuolen kaupan puolesta. Näin kauppias pystyy keskittymään olennaiseen ja jättämään laskutuksen Klarnan huoleksi.

Jotta voit käyttää Klarnan maksukäytävää verkkokaupassasi, sinun tulee avata tili Klarnaan.

Leave a Reply

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme sähköpostiisi ja saat alennuskoodeja, tietoa uusista tuotteistamme ja palveluistamme, käyttövinkkejä ja erikoistarjouksia.

Voit koska tahansa perua tilauksen, eikä osoitettasi luovuteta muille.

Kiitos! Saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Share This