Apinarokkoepidemian hassuja sattumia

laughing-bonobo-crop

Nuclear Threat Initiative ja Munich Security Conference pitivät maaliskuussa 2021 yhteisen pandemiaharjoituksen.

Harjoituksen skenaariossa muunneltu, rokoteresistentti apinarokkovirus levisi globaaliksi pandemiaksi. Epidemia alkoi levitä kuvitteellisesta Brinia nimisestä valtiosta. Pandemian syyksi paljastui bioterrorismi ja apinarokkopandemia johti lopulta yli 3 miljardiin tartuntaan ja 272 miljoonaan kuolemaan.

Simulaatiossa pandemia alkoi toukokuun 15, 2022 bioterrorihyökkäyksellä. Kesäkuun 5. päivä Briniassa oli 1421 tapausta ja 4 kuolemaa.

Tammikuun 10. 2023 tauti oli levinnyt 83 maahan, aiheuttaen 70 miljoonaa tartuntaa ja 1.3 miljoonaa kuolemaa.

Toukokuussa tartunnan oli saanut jo 480 miljoonaa ihmistä ja tautiin oli kuollut 27 miljoonaa. Pandemia päättyi joulukuussa 2023. Silloin tartunnan saaneita oli jo 3.2 miljardia ja kuolleita 272 miljoonaa.

Hassuja sattumia, joilla ei varmasti ole mitään tekemistä asian kanssa…

8.5.2022 Britanniassa todettin harvinainen apinarokkotapaus. Sekin on hassu sattuma että Britannia ja Brinia muistuttavat nimenä kovasti toisiaan.

WHO:n mukaan apinarokkoa on 13.5. löytynyt jo 12 eri maasta. Valtaosalla tapauksista ei ole yhteyttä maihin, joissa apinarokkoa esiintyy endeemisenä. Epidemian sanotaan olevan nopeimmin ja maantieteellisesti laajimmalle levinnyt apinarokkoepidemia sitten viruksen löytämisen vuonna 1958.

Asiaan ei varmaankaan liity mitenkään fakta, että Bill Gates varoitteli viime syksynä isorokon käyttämisestä bioaseena. Isorokko ja apinarokko ovat muuten sukulaisviruksia.

Sattumaa lienee myös se, että juuri näinä aikoina WHO luonnostelee ”Pandemic Treaty” sopimusta, jolla valtioiden pandemianhallinta siirtyisi koordinoidusti WHO:n hoidettavaksi.

Sopimuksen myötä WHO saisi täyden määräysvallan sopimusvaltioiden asioihin ja voisi määrätä miten maat hoitavat pandemioita, yhteiskunnan sulkuja, (pakko)rokotuksia, hoitoja ja sen sellaista.

Tällaiset ovat aivan varmasti vain sattumaa ja salaliittoteoreetikoiden supinaa. Niinhän huhut koronapasseistakin olivat – parisen vuotta sitten.

Jos apinarokko leviää edelleen, alkaa aiheuttamaan kuolemantapauksia ja paljastuu muunnelluksi viruskannaksi, niin se vasta olisikin sattumien sattuma. Eikö niin?

Päivitys 31.5.2022: Robert Malone analysoi tähän asti tiedossa olevia seikkoja ja hänen mukaansa näyttää siltä, että virus on laboratoriossa muokattu eli tehty. Ja näyttäisi kovasti siltä että viime päivinä se on muuntunut helpommin ihmisestä toiseen tarttuvaksi. Se on huono uutinen.

Epidemia on tähän mennessä pitkälti mennyt kuten reilu vuosi sitten tehdyssä simulaatiossa. Jos niin jatkuu, niin kesäkuussa on sitten odotettavissa ensimmäisiä kuolemantapauksia.

Lähteet:
https://igorchudov.substack.com/p/monkeypox-preparedness-exercise-put
https://www.who.int/emergencies/disease-outbreak-news/item/2022-DON385

Mike Whitney: “I’m going to go out on a limb here and say there is zero chance that this new monkeypox occurred naturally”


Apinarokkopandemia harjoitus:
https://www.nti.org/wp-content/uploads/2021/11/NTI_Paper_BIO-TTX_Final.pdf
IS uutinen brittitapauksesta:
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008801311.html

Kirjoita kommentti

Sinun täytyy olla kirjautunut, jotta voit jättää kommentin.